Cultuur

Infiniot: een team van gedreven consultants met een passie voor klantwaarde, kennisdeling en gezelligheid

Creatief en gezellig

Bij Infiniot geven we samen vorm aan een gezonde mix van hard werken voor de klant, kennis delen met elkaar en gezelligheid. Wij maken graag het verschil voor de klant, werken intensief samen met interne klantteams en dagen elkaar uit om de meest waarde voor de klant te creëren, ieder dag weer. Wij hechten waarde aan een platte organisatie, korte lijntjes en lekkere koffie.

Delen is vermenigvuldigen

Daarbij delen we graag onze kennis en staan we open om van elkaar te leren. Deze mentaliteit is de bron geweest voor het groeiende aanbod van trainingen in onze eigen Infiniot Energy Academy. Daarnaast blijven we leren ‘on the job’ in uitdagende opdrachten bij klanten samen met ervaren Infiniot collega’s. Met ons buddysysteem worden nieuwe collega’s zowel wegwijs wordt gemaakt in ons mooie bedrijf als in de sector, met veel aandacht voor de ontwikkeling van je inhoudelijke en consultancy skills. Share the Energy!

Met elkaar

In ons werk als consultant zijn we veel bij onze klanten door een groot deel van het het land en zien we onze Infiniot collega’s niet iedere dag. Om toch een een hecht team te vormen organiseren we werksessies op ons High Tech Campus kantoor, actieve strategiemeetings, sportevents, borrels, kennisavonden en uiteraard het jaarlijkse kerstfeest mét partners! Dan leer je ook de persoon achter je collega beter kennen. Infiniot vormt zo een almaar groeiend team van jonge en zeer ervaren, leuke en maatschappelijk betrokken collega’s. Wil jij onderdeel worden van dit mooie team, kijk eens op de vacaturepagina of jouw ideale job erbij zit.

Meer weten?

"*" geeft vereiste velden aan

Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen met ons bouwen aan een duurzame toekomst? Neem contact op!

Maak impact. Samen. Jij ook?

"*" geeft vereiste velden aan

Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×

Welkom bij Infiniot! Wij helpen je graag verder op weg.

× Stel hier jouw vraag