Energy Academy

Persoonlijke ontwikkeling bij Infiniot: de Energy Academy


Bij Infiniot vinden wij de persoonlijke ontwikkeling van werknemers belangrijk. Daarvoor hebben wij de Energy Academy in het leven geroepen. In de Energy Academy wordt iedere Infiniot consultant getraind voor werken in de energiemarkt en is er ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling als IT professional. Van jaar tot jaar kijken we hoe we jouw persoonlijke ambities waar kunnen maken.

Projecten in de energietransitie vragen als ieder ander IT project domeinkennis. Alle kennis die jij nodig hebt als Infiniot consultant, krijg je binnen de Energy Academy mee. Wij pakken je bij de hand en maken je specialist in de energiemarkt en de transitie die we als maatschappij doormaken. Voordat jij aan een opdracht begint heb je al heel veel inzicht in de energiewaardeketen, energiehandel en elektriciteitsnetten en kom je goed beslagen ten ijs voor jouw projecten in de energiesector.

Niet alleen domeinkennis is belangrijk, ook jouw persoonlijke ontwikkeling als IT consultant vinden wij belangrijk. Daarom organiseren we ook cursussen in agile werken, presentatievaardigheden, software engineering, bedrijfskunde en meer. Wil jij je ergens in ontwikkelen wat we (nog) niet in huis hebben? Geen enkel probleem. We hebben een eigen online leeromgeving en je krijgt van ons budget, tijd en ruimte om professionele trainingen te volgen.

Samen met ons bouwen aan een duurzame toekomst? Neem contact op!

Maak impact. Samen. Jij ook?

"*" geeft vereiste velden aan

Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×

Welkom bij Infiniot! Wij helpen je graag verder op weg.

× Stel hier jouw vraag