Energy Academy

Persoonlijke ontwikkeling bij Infiniot: de Energy Academy

Ontdek de Energy Academy van Infiniot

Ontwaak de innovator in jezelf bij de Energy Academy van Infiniot! Onze focus is om ervoor te zorgen dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen en uitdagen, zodat we samen het verschil kunnen blijven maken voor onze klanten. Wij geloven sterk in de kracht van technische kennis, domeinkennis en professionele ontwikkeling. 

Daarom is de Energy Academy ontstaan als een krachtig platform binnen Infiniot, speciaal ontworpen om jouw groei en ontwikkeling te ondersteunen. Infiniot heeft zowel gestandaardiseerde leertrajecten als ruimte voor persoonlijke invulling – want elke medewerker is uniek en jouw ontwikkeling is maatwerk.

Een uitgestippeld pad voor jou!

We werken nauw samen met onze medewerkers om een krachtige basis van kennis en vaardigheden te creëren. Deze baseline bevat essentiële vaardigheden die we verwachten dat elke professional bij Infiniot heeft. Of je nu een data engineer of een software developer bent, we hebben een uitgestippeld pad voor jou!

Verbreed je kennis op alle vlakken

Geïnspireerd door onze baseline biedt de Energy Academy een reeks boeiende kennisproducten. Of je nu op zoek bent naar technische verdieping, soft-skills ontwikkeling of iets nieuws wilt leren binnen ons domein, we hebben het allemaal! Workshops, infoavonden en hand-outs staan tot je beschikking om je kennis te verbreden.

Geef je carrière een kickstart met ons Young Talent Programma

Speciaal voor onze junior en medior collega’s hebben we het Young Talent Programma ontwikkeld. Dit tweejarig traject vol dynamische workshops is de perfecte springplank voor een succesvolle carrière bij Infiniot.

Enthousiast geworden?

Wil je meer weten over de Infiniot Energy Academy of over werken bij Infiniot? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Samen met ons bouwen aan een duurzame toekomst? Neem contact op!

Maak impact. Samen. Jij ook?

"*" geeft vereiste velden aan

Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×

Welkom bij Infiniot! Wij helpen je graag verder op weg.

× Stel hier jouw vraag