Over ons

Infiniot is een bedrijf van meer dan 40 enthousiaste consultants dat zich focust op digitalisering in de energiemarkt. 

Infiniot is een bedrijf van meer dan 40 enthousiaste consultants dat zich focust op digitalisering in de energiemarkt. Deze collega’s zijn verdeeld over software, data en security experts. In deze energiemarkt zijn heel veel mensen en organisaties druk bezig met de energietransitie, de overgang van energie uit fossiele brandstoffen naar duurzame groene energie. Maar deze duurzame thema’s spelen ook volop binnen Infiniot! Zo zijn wij volop bezig met het delen van onze kennis, werken we aan onze eigen energie in de vorm van vitaliteit én denken we mee bij onze klanten om dit daar ook te bewerkstelligen. Wil je meer weten over onze cultuur en werkwijze? Lees hier meer over onze bedrijfscultuur.

We delen graag kennis en dragen maatschappelijk bij

Alle kennis die wij met elkaar opdoen, delen we graag. Met kennisavonden, strategiesessies en de Infiniot Energy Academy werken we aan een brede basis voor onze medewerkers. Tijdens deze sessies richten we ons op nieuwe technieken, updates vanuit de energietransitie en specifieke kennisgebieden en interesses. Zo hebben al onze consultants een gelijk fundament aan domeinkennis én ieder zijn of haar eigen specialismen.

Wil je meer weten over de Infiniot Energy Academy, lees hier dan gauw meer. Niet alleen binnen het bedrijf willen we de kennis vergroten en delen, maar ook daarbuiten. Zo geven we interactieve kennissessies op basisscholen, waarbij kinderen spelenderwijs kennismaken met de werking van energie, maar ook mee kunnen denken over het energiesysteem van de toekomst. Ook sponsoren we ieder jaar een goed doel in het kader van MVO. Lees hier meer over onze sterke maatschappelijke betrokkenheid.

Vitaliteit als kern van onze bedrijfscultuur

Groen moet je doen. Vooral als het om de gezondheid en welzijn van onze collega’s gaat. Om bij te dragen aan deze vitaliteit organiseren we regelmatig sportieve uitjes en bieden we de mogelijkheid om mee te doen aan sportevenementen. Zo doen we al enkele jaren op rij met een groep mee aan de Marathon van Eindhoven. Naast sportiviteit willen we ook de mogelijkheid bieden om te werken aan goed welzijn. Een onderdeel hiervan is het aanbieden van een vrijblijvende gezondheidscheck voor zelfinzicht in fysieke en mentale gezondheid.

“We werken met Infiniot graag samen aan een duurzame samenleving en organisatie. Share the Energy!”

×

Welkom bij Infiniot! Wij helpen je graag verder op weg.

× Stel hier jouw vraag