Maak jij het verschil binnen de energiemarkt​?

Bij Infiniot maak jij het verschil

Niet alleen binnen Infiniot, maar ook bij onze klanten. Daarom willen we elke dag het beste uit onze mensen halen. Werken bij Infiniot betekent samenwerken en kennisdelen met leergierige en gezellige collega’s. Zo bereiken we de mooiste resultaten met elkaar!

Play Video

Klaar voor een energieke uitdaging?

Heb jij passie voor duurzaamheid? Wil je bijdragen aan de energiestransitie en meebouwen aan het energiesysteem van de toekomst? Zoek dan niet verder, want wij zijn op zoek naar gedreven talenten op dit gebied!

40 uur
HBO / WO
Junior / Medior / Senior
NL

Werk jij mee aan de digitale beveiliging van ons energienet?

40 uur
HBO / WO
Junior / Medior / Senior
NL

Wil jij als Software Engineer met ons de energiemarkt klaarstomen voor de toekomst?

Met de juiste skills en kennis werken aan de digitale toekomst!

Wil je groeien op het gebied van kennis van de energiemarkt, software-ontwikkeling, data engineering & data science, cyber security en persoonlijke skills? Join our Infiniot Energy Academy!

Jouw toekomstige collega's vertellen

Jasper over innovatie

De energietransitie is voor mij onlosmakelijk verbonden met slimme algoritmes en geavanceerde software die de continue optimalisatieproblemen tussen vraag en aanbod kunnen oplossen. Infiniot biedt voor mij de ideale omgeving om me hier verder in te ontwikkelen.

Bram over ondernemerschap

Naast onze expertise op het gebied van agile methodieken en het gehele software ontwikkeltraject, herkennen klanten ook de toegevoegde waarde van onze kennis van de energiemarkt. De ruimte om mee te denken over de toekomst, het ondernemerschap en de fijne collega’s maken het plaatje voor mij compleet.

Wanneer zien wij jou?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren op een van de vacatures!

"*" geeft vereiste velden aan

Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×

Welkom bij Infiniot! Wij helpen je graag verder op weg.

× Stel hier jouw vraag